Misskumash.com Alışverişim

Herkese Merhaba:) 
Aslında bu postu aradığım şeker pembesine yakın kaşe kumaşı  buldum! diyerek yazmayı planlıyordum ki olmadı :) Hayaller pembe hayatlar lila oldu :/ 
 Uzun zamandır şeker pembe kaşe arıyorum istediğim modelde bir kaban dikicem kendime yine dolanırken miss kumash sitesinde aşağıdaki kumaşı gördüm.Kumaş açıklamasında pudra yazıyordu. %50 indirimde olmasıda cazip geldi direk firmaya mail attım.Fotoğraflarında renklerde  oynama olup  olmadığını sordum yok dediler o zaman hemen sipariş  vereyim dedim  2 metre aldım gitti :)

Haftaiçi kumaş elime ulaştı paketi açar açmaz kumaşın lila olduğunu  gördüm çok büyük hayal kırıklığı oldu :/ Özellikle sormama rağmen renk farklı çıktı.
İnternetten kumaş alışverişi  yaparken 2 kere düşünmek gerekiyor sanırım :/

Aşağıdaki benim çektiğim fotoğraf; 

Sevgiler

4 yorum:

  1. Aa,ben de arada bu siteden alsam mı diye düşünüyordum,fena olmuş bak.Gerçi ben de pembe yün ısmarladım,gül kurusu geldi.Demek almamak lazım.Hayaline uymamış ama ben beğendim rengini ya,dik gitsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk güzel ama ben lila giymiyorum pekte sevmem o yüzden hayal krıklığı oldu :)

      Sil
  2. gerçekten nasıl bir yanıltmadır o :/ bende düşünüyodum bir kaç çeşit alım malumunuz bebiş ve mesaili çalışmaktan bir yere çıkabildiğim gezebildiğim yok online denim dedim ama iyiki postunuzla karşılastım . siteleri daha iyi araştırmak lazım galiba
    ama mutlaka güzel birşey çıkar elinizden merakla bekliyorum.. :)
    http://bademleguzellikler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kumaşı gönderdim geri iade varmış aslında bu denemek için bir fırsat oldu bir daha ki siparişlerde 1-2 ton koyu düşünürek alınabilir kumaşlar.
      istediğim rengi bulunca dikip paylaşıcam inşallah :)

      Sil