Tuch Expo 2015 Tuhafiye Fuarı

Herkese merhaba:))  Bugün günlerdir merakla beklediğimiz tuhafiye fuarını ziyaret ettik ee blogda bahsetmeden geçilmeyecek bir konuydu :) Fuarın olacağını öğrendiğimde giris problemi olmamasi icin internetten kayıt oluşturmuştum sabah erkenden  annemle beraber yola çıktık 2 saat süren yolculuğumuzun ardından  11 gibi fuar alanındaydık.

Benim hayalimde danteller kumaşlar güpürler ipler vs  en sevdigimiz hobi malzemelerini bir arada  görmek vardı  ama  gelin görün ki bugün tam anlamıyla hayaller hayatlar dediğimiz şeyi yaşadık. fuar ilk 2 gün ticari firmalar için açıkmış  son 2 gün halkın ziyaretini  açmışlar biz ilk  içeri girdiğimizde  gözümüze kalabalık geldi bayaa gezeriz diye düşündük ama 1 saatte bütün standları ikişer kere gezebilirsiniz  firma olarak büyük 1-2 marka vardı ancak  satılık ürünleri yoktu broşür verip  online olarak alabileceğimizi söylediler.  Fuar açılımında el işleri çeyiz fuarı deniyordu ama   seçenek çok azdı   Satış yapan belli başla standlardada fiyatlar oldukça pahalıydı  örneğin metresini 12 liraya sıradan bir tuhafiyeden bulabileceğim danteli 20-25 tl gibi fiyata satıyorlardı.

Burda dergisinin standını merak ediyordum  eksik  burda sayılarını alabilirim diye düşündüm ama onlarda satış yapmıyorlardı :/ Benim fuar anlayışımda bir sürü seçenek ve istediğimzi satın alabileceğimiz bir fuar vardi tam bir hayal kırıklığı oldu :/Fuardan çok sergi alanı gibiydi.Neden satış yapmadiklarini sorduğumuzda son gün kapanmasina  yakin olur dediler. Yarin fuarin son günü gitmek isteyenlerin hala şansi var yani:)


Bloğum için  birkaç fotoğraf çekmiştim gelelim fotoğraflara ; 



                                 

                          

                          

                          



                           

                           



                           



                           

                           



                           

                           
Sevgiler:)







4 yorum:

  1. Ne kadar sacma birsey satmamalari. Online satis icin fuar standi kurmaya ne gerek varki, insanlar zaten biliyorlar onu.
    Yazik oraya gitmek icin cekilen eziyete. Sevdada yer vermis blogunda, cok uzuldum sizin adiniza. Burada fuarlar oluyor, satis yapmayan stand yok, ister nakit, ister kredi kartiyla odeme yapabiliyorsunuz. Dikis makinasindan cesit cesit dergilere, derlerden dantellere, overlok makinalarindan, hobi malzemelerine kadar. Ve magazalarin yari fiyatina.
    Bizdeki fuar anlayisi, stantta tanitim yapmaktan oteye gecememis hala:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke hayallerimdeki veya sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı sadece broşür almak ve bayanların yaptıklarını görmek için gitmişiz ne yazık ki.sanırım ilk defa yapıldığı için böyle oldu nakit satışları yok kredi kartı zaten hiç yok dergi vs bir iki yerde satışı vardı dışarıda satılanla aynı fiyattı . Umarım bir daha ki sefere daha güzel bir organizasyon olur :/

      Sil
  2. Satış olmayacağı söylendi bize,çünkü satış yapmak için gerekli düzenek ve izin yok.Mevlüdem'in söylediği gibi bizde henüz fuar anlayışı oluşmamış,yani otobüslerle gelen insanlar olmuş şehir dışından yazık değil mi?Seneye kimse gitmez böyle olunca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet seneye gitmeyeceğim maalesef sanırım tam anlamıyla bir fuar olması için 4-5 yıl gerekli

      Sil