U.S. POLO ŞİKAYETİM!

Herkese merhabaa :) Bu sefer ki postumu  şikayet edecek yer bulamadığım polo markası için yazıyorum.
 Kendileri beni neredeyse süründürüyor.İnternetten alışveriş yapmayı çok seviyorum  ama böyle bezdirici sitelerde olunca insanın  canı sıkılmıyor değil.Bari yazayım da benden sonra alışveriş yapacaklar biraz dikkatli olsun istedim .Çünkü ben google da şikayet edicek yer  ararken bayaa zorlandım.
Üyeliğiyle başlayayım en iyisi  üye olmak tam bir zulüm !20 kere üye olmayı denedim  üye olup  sepetinizi dolduruyorsunuz ve ardından satın al seçeneğine tıkladığınızda üyeliğinizi ve sepetinizi sıfırlıyor herşeyi en baştan yani..
İlk akla gelen müşteri temsilcilerini aramak oluyor tabii  böyle bir şey deneyecekseniz15-20 dakikanızı gözden çıkarın 20 dakika sonra belki müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz  gerçi bağlansanızda bir önemi yok arkadaşınızla dertleşir gibiler hiç birşeye çözümleri yok üyeliğim böyle böyle  oluyor diyorum tekrar deneyin diyor  benimde aklıma gelmemişti zaten.. Sağolsun sıfır yardımları dokundu beklediğim zamana yazık oldu.
20 denemeden sonra  ürünü satın almayı başardım asıl sıkıntı ondan sonra başladı zaten sitelerinde 3-6 iş gününde teslim edilir dedikleri ürünler hala ortada yok.Bununla ilgili arayıp bilgilendirmede yapmıyorlar hadi merve ara sor tekrar dedim sabah 20 dk bekleyip bağlanamadım öğlen 15 dk ve aksam 14 dakika sonra bağladılar  yoğunluklarının nedenini sordum sanki bütün Türkiye bu siteden alışveriş yapıyorlarmış gibi davranıyorlar bu kadar bekletmek nedendir madem telefonlara yetişemiyorsunuz ağınızı genişletin dedim yetkililere  ileticem dedi tabii ki iletmiycek! Siparişlerde  lojistik sıkıntılarından gecikiyormuş.Bundan banane ! Madem öyle satış yapmayın ya da arayın bilgilendirin dimi yani !   Siparişten hala haber yok polo şubesine gittim onlarda mail attıkları söylediler telefonla dönecekler dediler  ama  tabii ki dönmediler. Sonuç olarak  polo dan sipariş vericekseniz  2 kere değil 20  kere düşünün derim telafi etmek için koşulsuz indirim kodu gönderdiler  o kodda geçersiz kod uyarısı veriyor .Bu kadar kötü bir sistem için tebrik ediyorum  daha kötüsü olamazdı. 
    


2 yorum:

  1. çok üzücü... bende internetten çok alışveriş yapıyorum hiç sorun çıkmadı şu ana kadar... ürünleri polo nun kendi sitesinden mi aldın yoksa başka bir siteden mi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet internetten alışveriş yapmak daha kolay ve zevkli ama arada bazen böyle pürüzler çıkabiliyor.kendi sitesi yaptı bunu Başka hiçbir sitede bu kadar kötü işleyişe rastlamadım umarım düzelir:)

      Sil