Gratis Yılbaşı İndirimi

Herkese merhaba :) 
Uzun süredir  gratis indirimini bekliyordum bugün indirim başlamasıyla birlikte mağazaya gittim.Açıkcası indirim pek tatmin edici değildi.
İndirimin ilk günü ve mağazanın bomboş olmasına rağmen istediğim ürünleride bulamamam cabası.durum böyle olunca bende bakınırken aşağıdaki ürünleri aldım saç bakım ürünlerine  bu aralar çok düşkünüm  john frieda ürünlerini almayı tercih ettim.serum ve  1 tane daha şampuanını almak istiyorum ama stokta yoktu başka bir gratisten onlarıda alınca uzun bir süre saçlarımla uğraşmaktan kurtulucam:) umarım beklediğim etkiyi  görebilirim:) 


 Yarında 1 yıl içerisinde saçlarıma yaptığım işlemleri  uzunca bir post halinde yazıcam okumak isteyenleri yarın sayfama  bekliyorum :) 
                

                


Sevgiler:) 


5 yorum:

  1. takipteyim. sizi de siteme beklerim.ilginizi çekecektir http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. mehabalar sitemdeki blog keşif etkinliğine beklerim:) http://kendimceseyler.blogspot.com.tr/2014/12/blog-kesif-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar ben de gratis indirimini uzun zamandır bekliyorum :) İndirim hangi ürünlerde var acaba ? :) Bir de %40 oranında mı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) makyaj ürünlerinde ve diğer herseyde biraz biraz vardı %30-%40 Olarak değişiyor :)

      Sil
  4. Bu indirim beni de pek tatmin etmedi. Saç bakım ürünlerinin çoğunda güzel bi indirim yoktu makyaj ürünlerinde stok sorunu vardı. Millet Mont Balm'ı getiriyor benim gittiğim çarşı mağazasında Nude Dude bile yoktu. iki gün önceki indirim bile daha güzeldi bugünkünden hiçbişey alamadım. Güle güle kullanın aldıklarınızı,saçlarınızla ilgili yazıyı bekliyorum :)

    YanıtlaSil