Yeni Kumaşlar:)

Herkese merhaba:)Kendime yeni kumaşlar aldım:)Kaban dikmeye karar verdik.Sütlü kahve kaşmir kumaş aldm.Bugün dikime başlıycaz inşallah:) 2 tane astarlık kumaş ve bu kedili kumaşı aldım.Ne yapacağımı bilmeden aldım ama çok beğendim:)Kumaşı şal kumaşı gibi ama dökümlü bir gömlek güzel olabilir diye düşünüyoruz:) 







30 yorum:

  1. Kedili kumaş çok tatlıymış :) Kabanını diktikten sonra bize de gösterirsen çok sevinirim..merak ettim şimdiden :)kolay gelsiiiin :)

    YanıtlaSil
  2. yeni kumaşlar alınmışş neler çıkıcak merakdan ölücem :)

    YanıtlaSil
  3. kedili kumaş çok şirin, ayrıca telefon kabında çok tatlı iyi günlerde kullan :)
    dipnot: kabanı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kumaşlar çok güzel neler ortaya çıkacak merakla izliyorum.

    YanıtlaSil
  5. kedili kumaşa bayıldım, çok güzel

    YanıtlaSil
  6. kedili kumaş aşık olunmaklık :)

    YanıtlaSil
  7. kumaşlar harika şimdiden kolay gelsin tel kabı güzel ama sanki fazla mı abartılı ne??
    ama güle güle kullan tabiki...
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben seviyorum biraz abartıyı sanırım teşekkür ederim:)

      Sil
  8. Kedili kumaşa bayıldım. Bende dikiş makinesi aldım ama daha düz dikişi bile düz dikmeyi beceremiyorum :) bir gün bende yeni kumaş aldım kendime etek dikicem demeyi çok istiyorum. Bu arada telefon kabını güle güle kullan. Bende taşlara bayılırım. Hatta kızımın emziklerine bile yapıştırdım :) İpekyolu Design

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bir gün dersin amaaaa dikiş sonradan olur zaten kumaşları almaya başlamalısın :)

      Sil
  9. amaaa kedili kumaşa ben bittim hayran kaldım :) o kumaştan ne dikiceksin diktiğinde fotoğrafını koyacakmısın çok merak eettim :)) kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  10. canım tebrık ederım bu guzel hedıyede gözum vardı cok sanslısın :)))
    http://yagmursonrastoprakkokusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. kumaşaların hepsi çok güzel amma kedili hakkaten çok şeker yaaa :))
    hadi bakalım kolay gele canım :)

    YanıtlaSil
  12. canım telefon kabına bayıldııııım tam benlik gösterişli taşlı tuşlu:) ellerine sağlık,kedili kumaşada bittiiim ve bir öneri bence değişik tarz olan kumaş satışlarıda yapsana satış bloğunda bu kedili kumaşa ben talibim mesela:) buarada canım satış bloğunda cizgili bir tayt var orda yorum yazdım ama garanti olsun buradanda yazayım dedim:)kaç beden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canım çok teşekkür ederim :):) satış bloguna yapılan yorumlar bana bildirim olarak gelmiyor çogu zaman gözden kaçırıyorum :/ çizgili tayt elmide hiç yok hepsi bitti ama getirmeyi düşünüyorum yakında:)
      kumaşlar içinde bu kumaş gerçekten çok güzel kaliteside öyle ama defolu :( uçlarında defoları var ben biraz fazla aldım defosunu kullanmadan yapıyorum.İstersen sana da gönderirim ama defolu kumaşıda pek almak isteyen olmaz diye koymadım gerçi bu sadece buna özgü :):)

      Sil
    2. Ben tesekkur ederim canim benim peki defosuz yerinden bir kolsuz bluzcuk olacak kadardami cikmaz bana:-) defolu olarak bende alirim bazen kullanilacak yerini kullanirsin gerisini atarsin ne olcak yeterki bu kumas gibi cici olsun:-) o taytlardan satisa koyunca banada bir haber et:-) hele senin o sirf payetli ceketin yokmu gozum var onda her girisimde bakiyorum ona aman canim seninde butun urunlerin guzel yahu suslum:-)

      Sil
    3. ben denemek için 1 metre aldım 38 beden giyiyorum birazda dökümlü olsun istedim:) 1 metreden defolu yerleri haric bana 2 ön - arka ve 2 kol çıktı:) bende manşetler için ve yakası için yarım metre daha aldım :)defosu kumaşın ortasında değilde uçlarında olduğunda zararı pek olmadı :)olmadı ben bidaha ki gidişimde kumaşçıya sizin içinde bakarım kaldıysa satısa sunarım:) o payetli ceket ilk dikiş tecrübemizdi .Normal insanlar bluz diker etek diker bizde annemle makina aldık diye pul payet ceket diktik :D:D ama güzel oldu çok beğeniyorum:)güzel yorumun içinde cok teşekkür ederim ki :):):)

      Sil
  13. Canim kenarinda ise sorun yok ozaman guzel birsey cikar ortaya satisa sunmani sabirsizlikla bekleyecegim benimde annemin ellerinden opecek dikisi bickisi annemde makina var cikartir guzel birseyler annem o sevimli kumastan:-) o payet ceket cidden muhtesem ama annecigininle senin ellerinize saglik ve bravo cunku payetli kumasi dikmek cok zordur emek var ortada oyuzden o fiyati fazlasiyla hakediyor zaten payetli kumaslarin metreside cok pahali kimbilir ilerleyen zamanlarda belkide bana kismet olur:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aşırı pahalı ama biraz çingenelikle ben bu payetli kumaşı çok çok ucuza almıştım halada bitmedi maşallah laptop kapladım ayakkabı yaptım.bir cantalık kaldı onuda yapınca biticek inşallah:) şimdi ben tayt bakmaya gidiyorum inşallah güzel birşeyler bulabilirim :)

      Sil
    2. Sansliymisin ozaman canim ama diyorumya el emegide cok dikimi zor cunku payetlinin benim arkadasim elbise diktirecekti payetli kumas metresinini sormus 75 tl demisler benim kina elbisemde sirf payetliydi hala gozum gibi bakiyorum kizima saklicam:-) :-) :-) taytlari gordum cok guzeller canim onumuzdeki ay alma ihtimalim olabilir mail aticam sana sekerim:-)

      Sil
    3. kızın çok sanslı süslü püslü bi elbisesi olucak :):) tatlarda bitti gibi 2 tane kaldı :( ama olursa getiricem yenilerini.:):)

      Sil