Terzi Mankeni:)

Herkese merhaba:) Bugünlerde fazlasıyla terzi mankenine heveslenmiş bulunuyorum.Ama internetten araştırdığım kadarıyla fiyatları biraz pahalı.Üstelik plastikmiş ne gerek varki 150-200 liraya almaya.Bende biliyorum ki bir süre sonra hevesim geçicek onun için satan veya uygun fiyata bulabileceğim  (internetten) veya burda ucuz  var ben kargolarım diyen arkadaşlarım varsa yorum bırakırsanız çok mutlu olurum:)

Çok istiyorum yani öyle böyle değil:):):)




13 yorum:

  1. tanıdığım yok maalesef ama terzilere, yerel moda evlerine gelinlikçilere falan gidip sorulabilir gibi geldi bana belki 2. el olanları vardır ve hevesli ve yetenekli birine yardım etmek isterler belki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel olur belki dikiş bloğu sahibeleri yardımcı olurlar ::):) olmassa artık dediğin gibi yapıcam:)

      Sil
  2. Arkadasım ikitelliden benim bir arkadasım aldı ben sana yerini öğrenip yazıcım fiyatı 50/60 civarındaydı yazıcım ben sana haber veririm .....

    YanıtlaSil
  3. Canim, ben de gecenlerde aldim bi tane igneiplikburada.com dan yanlis hatirlamiyorsam 55 tl civarinda bi fiyati vardi. Plastik uzeri penye kumas kapli yani igneleme yapabiliyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. araştırırken onu görmüştüm canım hatta almaya karar verdim ama bi yerde de yorum okumuştum ayağı çok sallanıyormuş. şimdi tekrar baktım senin bloğunda yorumlarda okumuşum:):)

      Sil
  4. merhaba güzelim

    bende prova mankeni almak istiyorum..ikitelli istoçta var hatta bugün hem senin için hem kendim için telefonla aradım fiyatı 30 tl dediler boyu ayarlanabilir ve kumaş kaplamalı üzeri.bugün uğraya bilirsem almayı düşünüyorum.aramak istersen tel no:0212-659 10 36 istoç_prova mankeni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size ne kadar teşekkür etsem az:)
      hala arıyordum bende :) çok çok çok teşekkür ederim bende arıycam en kısa zamanda:):)

      Sil
  5. Ben gecen yil aldim,tabi acemi oldugum icin iyi gazladilar beni:)) 38 beden diye aldim ama olculeri bir acayip:) Oyuzden benim size tavsiyem ayarlanabilir olanlarindan almaniz, hem gogus, hem bel, hem kalcayi kendi olculerinize gore ayarlayabiliyorsunuz, tabii fiyati biraz pahali:(( Ama alinca ise yaramasini istiyorsaniz ayarlanabilir olmali diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimkide bir heves sadece:):) araştırıyorum hala:)teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)

      Sil
  6. Evde kendimiz de mankenimizi yapabiliyoruz. Almaya hiç gerek yok bence :)

    YanıtlaSil
  7. Sahibinden.com da biraz var daı 30-40-50 arasinda görmüstüm belki ordan beyenine uygun mankeni bulabilirsin...

    YanıtlaSil
  8. Sahibinden.com da biraz var daı 30-40-50 arasinda görmüstüm belki ordan beyenine uygun mankeni bulabilirsin...

    YanıtlaSil