BNG jüri bugün ne giydi:)

Herkese merhaba:) Denk geldiğim sürece bugün ne giysem programını  takip ediyorum.Bloğumda   sormuş olduğum minik soru doğrultusunda gelen istekler benim için çok önemli:) Görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim:)Bu postu yayınlama sebebim de gelen isteklerden biri:) Evet bende ilk defa böyle bir şey yaptığım için yarışmacılardan çok jüri üyelerini fotoğraflayabildim:) Çoğu zaman  juri de ki bayan üyelerin kıyafetlerini beğenmiyorum.Ama kendileri de bir programda sponsorların gönderdiklerini giymek zorunda olduklarını söylemişlerdi.Hak vermekte lazım her güne o kadar kıyafet 3 bayan için zor olsa gerek:)Şimdi bazı fotoğrafları ekliyorum  eklemeye devam edicektim ama dışarı çıkmam gerektiği için  bu kadarda kalıcam :)





















Sizde sorumu cevaplamak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz :)

4 yorum:

  1. ben ilk sezonundan itibaren takip ederim ama bu sezon Çağla Şikel ve Özge Ulusoy'un jüriye geçmesiyle izlenme oranlarını kesinlikle düşürdüler, ikisinin de moda ve stil hakkında hiç bir bilgileri yok. Çağla Şikel'in kıyafetlerine bir anlam veremiyorum zaten. Bir tek bu fotolarda taktığı H&M kolyesini beğendim. Ama Ivana Sert tarz, duruş, yaratıcılık olarak hepsinden farklı, ayrı bir kadın bence, çok beğeniyorum onu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyafet konusunda bir adım önde herzaman :) teşekkürler yorum için:)

      Sil
  2. Ben de bu programı severek izliyorum.Bazen gerçekten çok kötü kombinler yapmış yarışmacılar geliyor ama jüri üyelerinin yorumları neyi nerede yanlış kullandıklarını anlamamıza yardımcı oluyor.
    Aslında yarışmaya katılmayı da istiyorum ama şimdilik evde kendi kendime kombin
    yapıyorum :)
    Belki bir sonraki sezona yeteri kadar hazır hissedersem kendimi,katılırım kim bilir:)

    YanıtlaSil