❤Süslü Ayakkabı❤

Herkese merhaba:) Butigo ayakkabılarımı  hatırlarsınız  çok beğenerek almışım:)Ayakkabılarda  güzel bir fikirle  değişiklik yapmaya karar verdim:) Sonucunda hayran hayran ayakkabıya baka kaldım:)Güzel  olmaz diye sökebileceğim bir şekilde yaptım.Öyle olunca da fazla taşlı aksesuarlardan kullanmadım.Şimdi daha çok taş seçeneğiyle yapmayı düşünüyorum:)
Sizce nasıl olmuş yorumlarınızı merakla bekliyorum :)






Sevgiler :)

26 yorum:

  1. Harika olmuş, çok tatlı ve farklı :)

    YanıtlaSil
  2. ben çok beğendim,gayet süslü püslü :)

    YanıtlaSil
  3. yok artık yahuuu sen artık başka bir boyuta geçmişssin canım kesinlikle ben senin önünü açık görüyorum tabi şans faktörüde çok önemli ama hani burada tasarımcı denilecekse sen gerçektan tasarımcısın bence hemde alışılagelmişin dışında çok güzel şeyler üretiyor ve her yaptığında çok muntazam tüm içtenliğimle söylüyorum bunu sana,anlayanlar ne demek istediğimi anlamıştır yani öyle sadece bir iki parça hep aynı tarz ürün üretmekle tasarımcı kimliği yakıştırılmaz diye düşünüyorum,ama senin yelpazen geniş ve göz alıcı,sen bu yeteneğinin üzerine ısrarla git canım bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahım yorumun güzelliğine bak:) Ağlatıcaksın beni sen ya nasıl teşekkür etsem ki :) Böyle güzel şeyler duymak beni yüz kat daha çok teşvik ediyor:) yorumunuda paylaşıcam herkesle bayıldım çünkü :)çok çok çok teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Yorumumu instagramda gormek beni coook mutu etti senin yuregindeyaptiklarin kadar guzelmis suslum bende sana tesekkur ederim verdigin deger icin sevgilerimle

      Sil
  4. çok beğendimmm! aksesuarları nereden aldın. süslemek için ne kullandın?yapıştırıcı mı?

    ellerine sağlık. çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. aaa süper tatlı olmuş :))) Bende netten buna benzer bir kendin yap projesi bulmuştum birkaç gün sonra koyacaktım ama bu muhteşem :))

    YanıtlaSil
  6. cnmmmmmmm acayip tatlı olmuş çok sevdim! markafoni'de falan yaratıcı tasarımcıların ayakkabıları satılır, gerçekten orada yer alabilecek bişey olur . Çok sevdim koleksiyon haline gelmeli bence:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim bu gece oluşturdum koleksiyonumu ama blogta yarın paylaşıcam aşağıdaki linkte tıklayarak görebilirsin:)

      Sil
  7. Mutlu olmana cok sevindim canim gercekler bunlar sonucta gorunen koy klavuz istemez istedigin yerde paylasabilirsin canim yani bide oyle bir yapiyorsunki cok muntazam hani sanki unlu bir modacinin tasarimcinin elinden cikmis gibiler cok ozenliler valla severek takip ediyorum seni yaptiklarinada icim gidiyor ayyyyy diyorum her baktigimda:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paylaştım bile canım benim :) tekrar çok teşekkür ederim:)

      Sil
  8. Ayrica yorumuma deger verip begendigin icinde ben sana cok tesekkur ederim kalbinde yaptiklarin kadar guzel bunu hissettim:-) sevgilerimle basarilar dilemiyorum cunku sen zaten basarilisin oyuzden basarilarinin devamini diliyorum diyorum:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim herkesler çok beğendi yorumunu :)ınstagramda paylaştım :)bugün de koleksiyonu peylaşıcam beğeniceğini umuyorum tatlım:)


      http://instagram.com/p/U4WS4JQ0vh/

      Sil
    2. Ooooy yerim ben seni kocaman muck ikoncanim benim valla cidden koleksiyon olmus begenmek ne kelime ayildim bayildim icim gittiiii

      Sil
  9. çok güzel olmuş gerçekten çok yeteneklisin...

    YanıtlaSil
  10. çOK SÜSLÜ - PÜSLÜ :) ÇOK SEVİMLİ VE GÜZEL

    YanıtlaSil
  11. tam adına uygun olmuş süslü püslü ben çok sevdim bambaşka olmuş ayakkabıların

    YanıtlaSil
  12. tıpki blogun gibi herşey çok süslü püslü bayıldımm:)
    bana da bekliyorummmm
    www.prettyinpinkbride.com
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. çok şeker olmuş,biblo gibi kullanılır,ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel olmuşlar. bayıldım bayıldımmmmm


    recine-s.blogpsot.com

    YanıtlaSil