Bugün Ne Giysem Gala Gecesi

Evet kızlar herkese merhaba:)Dün geceki bugün ne giysem gala gecesini  izleyenler mutlaka vardır aramızda.Bende onlardan biriydim ama sonuçtan hiç memnun kalmadım açıkcası:/Yarışmaya sene içinde bir sürü bayan katıldı .Yaşlısı genci kilolusu  zayıfı bir sürü kişi vardı.Final günü geldi çattı.Hepsi fit incecik manken gibi kızlar çıktı ekrana :)Bütün sene jüri üyelerinin yerden yere vurduğu kızlara final gesinde iltifat üstüne iltifat yağdı .Bi ara acaba mayolu da mı çıkıcaklar diye düşünmedim değil:D Galadan önceki   programları da izledim.Rana  Hanımın çıktığı programı da izledim.Jüri üyeleri sen bizim onur konuğumuz ol yanımızda otur demişlerdi.Oda çok memnun olurum deyip mutluca ayrılmıştı podyumdan.Ama gala gecesinde Rana Hanım yine podyumdaydı.Üstelik bütün gece onur ödülü Rana hanıma verilecek dendi.Neyse programın sonuna geldiğimizde ;
1. Rana Özmutlu
2.Duygu Bak
3.Ayşe Doğan 
seçildi.Sonuçtan çoğu kişi gibi bende memnun değilim.Favorim Duygu hanımdı.Tek kelimeyle kıyafetine ve kendisine bayıldım!!! Bütün sene boşuna izlemişim gibi hissediyorum.Her zaman gençlerin önünü açmak gerek denir ama aksine kapattılar:/ Bir moda bloğu değilim ahkam kesmekte bana göre değil ama yazmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim:)Sizinde söylemek istedikleriniz varsa bende okumak isterim:)

Sevgiler... 







































Bence birinciliği hakeden Duygu Bak




33 yorum:

  1. Ben izlemedim güzelim sabah programında gördüm bende zaman zaman izlemiştim çok şaşırdım sonuca, ama düşünce yaş kriteri vs. de yok. Sanki zorunlu olarak bir kapalıyı seçiyorlar her defasında oda saçma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma kesinlikle bir dengsizlik var.okuduğum haberlerdede yok laik teyze birinci kapalı neden 3. mansetleri halk seçmiş bizde böyle konuşuyoruz napalım:)

      Sil
  2. Maskeli hanımın ne özelliği varmış peki onuda anlamadım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden maske kullandı bende bilmiyorum ama her defasında kıyafetlerinin üzerine oturması ve şık durması benim zevkime hitap ediyor biraz son elbiseside aynı şekilde tam oturmuş ve süperdi:)

      Sil
  3. BENDE SÖYLEDİKLERİNİZE YERDEN GÖĞE KADAR KATILIYORUM
    HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM DOĞRUSU

    YanıtlaSil
  4. Gerçektnde sonuç şaka gibiydi, evet teyze inanılmaz tatlı bir bayan ve hatta hep yaşına göre çok şık giyindi.amaa yok yaaa orda okadar şık elbiseler vardıkı teyze olmamalıydı diye bende çok düşündüm.Ayrıca benim favorimde duyguydu, çok estetik,çok gizemli ve hep çok şık bir bayandı.Bence hakeden kazanmadı.sevgiler süslüm. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum canım gitti mis gibi kızlar yani:)

      Sil
  5. Vallahi bu program zaten bi tuhaf bazen jüri üyeleri öyle giyiniyorlar ki insan dumur oluyor:)Yani bunların konularında ne kadar otorite oldukları da tartışılır.SEVGİLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jüri üyeleri sponsorlar bize ne veriyorsa onları giyiyoruz falan demişlerdi:)ama bazılarıda aşırı rüküş oluyor:) teşekkürler yorum için:)

      Sil
  6. Bloğuna bayıldım. Ben de seni çekilişime davet etmek isterim. Çok şık bir çanta hediye ediyorum.. Katılırsan çok sevinirim

    http://www.gecekiyafeti.com/2012/12/yeni-yilin-ilk-hediyesi-bizden.html

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. ben izleyemedim kızım grib olmuştu onunla ilgilendim çok merak ediyordum tekrarını mutlaka izleyeceim,en merak ettiğim maskeli bayandı hep deyip duruyordu galaya kalırsam açıklayacağım neden taktığımı diye orada açıcam diyordu belliydi dikkat çekmek için işte merak uyandırıyorya mezdeke misali:)))) senin paylaşımlarında direk hemen onu aradı gözlerim zaten maskesi düşmüş:D ama evet şık ve zarif bir bayandı amaaan ben bu tarz programlarda hep şike olduğunu düşünüyorum canım halk oylaması falan hikaye geliyor bana çünkü ön plana çıkarılanlr bir bakıyorsun hop kazanıvermiş ilginç geçen yılda öyleydi sizce geçen yılın birinciside haketmişmiydi,paylaşım için çok teşekkürler canım izleyemeyenler için iyi olmuş ne güzel düşünmüşsün.sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir:( bizde izledik izledik sonra Rana hanım birİnci olunca olamaz dedik :D
      Duygu hanımda favorimdi 2. oldu en azından sıralamaya girdi Hakan Akkaya nın bütün sene abarta abarta yere göğe sığdıramadığı bi kız vardı adı Buseydı sanırım..O sıralamaya bile giremedi. demiştim herhalde dereceye sokarlar bu kızı ama olmadı iyide oldu :) geçen sene yılbaşı gecesiydi sanırım izleme fırsatım olmadı:):) birinciyide görünce zaten tama deyip izlemedim sonradan :):)

      Sil
    2. Cok tesekkurler canim masallah bugun bayagi iyi duzeldi minnosum kocaman oper seni ablasi:-)

      Sil
  8. o siyahlı olan geçen yılın birincisimi bu kıyafetiyle çok tarz olmuş dikkat çekici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım zten modacı olmuş kendi tasarlıyormuş:) bıkmıştır herkes ona gidiyormuş sormak icin artık Rana hanıma giderler:D :):)::)

      Sil
    2. Aaaa hemende modacimi olmus yahu:-) bizde amma dedikodu yaptik he:-)

      Sil
  9. dediğin gibi bende bütün sene yarışmacıları yerden yere vurup, gala gecesi yere göğe sığdıramamalarını anlamadım. Bir de hepsinin saçı makyajı da aynı elden çıkmış gibiydi.

    YanıtlaSil
  10. o türbanlıyı da sırf yarışmada türbanlı olsun, onların oylarını da alalım diye seçmişler, çok saçma. kadının bütün hatları ortada, bir tek başı kapalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle ama ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum kapalılığı tartışılır ama bu seferde bazı kişiler siz açıksınız diye söylemesi kolay yok siz kapanında görelim diye lafı başka yere çekiyorlar. hakettiyse onunda önü açık olsun diyorum bende:)

      Sil
  11. Rana Hanım inanılmaz tatlı ve modern örnek bir bayan kesinlikle ve yaşının ötesinde şıklığı ve asaleti var. Ama sonuçlar yine de beni hayal kırıklığına uğrattı. 2. olan maskeli kız zaten hep süperdi ve benim favorimdi, sanki birinciliği hakediyodu... 3. türbanlı diye demiyorum türbanla da şık ve zarif olunabilir istenirse ama ben abartı buldum daha zarif olabilirdi ve 3.lüğü haketmedi bence! Yeşil payetli elbiseli platin saçlı bayan ve podyumda düşen bayanın da kıyafetlerini beğenmiştim. Ay çok yazdım ama küloduyla çıkan beyaz elbiseli bayanı da çok abartı buldum açıkcası:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha doğru ama yazdıkların:):):) düşen bayanı bende beğenmiştim hatta tam podyuma çıkarken eteklerinden yukarıya dogru kamera cekiyor ya vaaavv süper dedim kız düştü sonrada şaştım kaldım :):)allah nazarlardan saklısın yani :)

      Sil
  12. Ahh be ninecim sen niye çıktın oraya. Ön yargılar yıkılacak diye niye sen seçildin cillop Duygu varken. Kısmet .. :)

    YanıtlaSil
  13. neşeli yıllaaar.
    :)

    ivana gibi giyinen yok ki.
    :)

    YanıtlaSil
  14. saçma sapan bir galaydı. profesyonellikten çok uzaktı. sonuçtan bende memnun değilim :)

    YanıtlaSil
  15. ncizanae bir tavsiyem olacak , yazı rengini değiştirirsen çok daha rahat okunabilecek.pembe inanılmaz yorucu oluyor,
    sevgiler,iyi seneler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tavsiyen içinde ama inşallah değiştirebilirim:):) yani alışkanlık meselesi oldu bende biraz pembe olmayıncaa gözüme hiç güzel gözükmüyor:)ama deniycem::):)

      Sil
  16. Katılıyorum tüm yazdıklarına tatlım.Duygu'nun hakkı yendi bence.Tribünlere oynadılar resmen.Bu arada elbiselerin bazıları ünlü markaların kopyalarıydı.Hatta geçen sene ikinci olan kapalı bayanla sonuncu yarışmacı aynı kıyafetle katılmışlardı geceye fotoları burada bakmak istersen bende bir iki kelam ettim

    http://dorelame.blogspot.com/2012/12/bugun-ne-giysem-gala-davetliler-volii.html

    YanıtlaSil