Süslü Püslü Nerelerde ?

Herkese merhaba 3-4 gündür hiç post yayınlamadım:) Ne yayınlayacağımı bulamadım nazara geldim sanırım :(  Baktım böyle olmıycak bari ben bu  zaman aralığında neler yaptım onları yazıyım dedim:)Bir sürüde şey yapmışım:)

Güzel bir türk kahvesi içtikten sonra falcı bacıya fal baktırdım :p






Daha önce  gözlük kabı süslemeyi burada paylaşmıştım.Hazır vaktim varken bende denemek istedim.Ama sonu hüsranla sonuçlandı:/ siyah sim olmayınca sarıyla yapıyım dedim oda az varmış aşağıdaki gibi tuhaf bir görüntü oldu.Sonra sim aldım  üstüne serptim falan bir baktım ki tutkal kaptan aşağıya doğru süzülüyor az da sürsen çokta sürsen süzülüyor:( simledim üstüne de sprey sıktım  simler uçuşmasın diye ama nafile olmayınca,işim ters gidince ters gidiyor yani :( En azından bu da bir deneyim oldu bir daha ki sefere daha kalın pullu siyah sim kullanıcam :)








Ertesi günde yeni aldığım kumaşlarımdan siyah deri ve sarı şifonla  kafamızda oluşturduğumuz modeli dikmeye başladık biraz yavaş gidiyoruz  aceleye gelmesin güzel olsun diye :) şimdilik iyi gidiyor:)

sarı şifonum;




Deri çalışmalarımız :)



Arada bir çikilataaa :)



Bu kutuda çok özel bir kutu:) İçindekileri gösteremiyorum   merak etsinler :)  eski yurt arkadaşlarım eve çıktı Serap Hicran Meliha ve Eda ya gidicek bu güzel kutu umarım beğenirler.Açılmasın diyede  bantladım:).Kutum aslında  bugün gitmiş olucaktı ama kargo görevlisiyle kavga ettim en son apartmanda şikayet edicem sizi diye bağırıyordum.Anlatmak isterim ama yine sinirlenicem hazır keyfim yerindeyken anlatmıyım:)




 Veee son durumu bildiriyorum :p



Herkese bol öpücükler :)


16 yorum:

  1. Yaa milka. Çok özledim eski dostumu :(

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. yorumu okuduğumuzda evde bi çığlık koptuuu :) ismimizi görunce kendımızı bi heycan içinde bulduk vee merakla kargoyu beklıyoruzzz :) amaa hepımız eve gıdıyoruz sanırım bayram sonu gorebılcezz:/ ama şimdiden mutlu olduk canım tişikkrlerr:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canlarım benim:)

      yaaaa tüh yetiştiremedim iyimi :(
      ne zaman gidiceksiniz ki siz cumaya kadarsa gelirdi belki o zaman bayramdan sonra gönderiyim kaybolmasın birde :)

      Sil
    2. yok canım hıcran evde :)

      Sil
    3. yok canm kaybolmaz evde hıcran var :)

      Sil
  3. Şu elbiseyi çok merakla bekliyorum :) deriden neler yapıcaksınız :) ve bende tatlıma bayılırımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bende merak ediyorum inşallah güzel olur:)

      Sil
  4. Milka çok severim! tatlı krizine girince iyi geliyor... Bu arada blogumla tanışmanı isterim, http://missinem.blogspot.com/ sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. hıcran burda canım kaybolmaz merak etme :) bıde su sıteye bı bak ıstersen baya guzel seyler var https://www.facebook.com/eyleModa

    YanıtlaSil
  6. sayfama ve çekilişime beklerim
    http://nazkurabiyeevi.blogspot.com

    YanıtlaSil