Apple Store Randevu

Herkese merhaba:) Yaklaşık 3 haftadır Akasya avm apple store mağazasından randevu almaya çalışıyorum:) Deneyenler bilirler randevu almak mümkün değil. Saat kollamanız gerekiyor hızlı olmanız gerekiyor ya da bunun ticaretini  yapanları bulmanız gerekiyor  ticaret dediğim randevu alanlar ,bazı forum sitelerinde  randevularını satıyorlar  bu çok yanlış olsada zor durumda kalanlar alıyor benim ön kameramda birşey var ne olduğunu bilmiyorum aciliyetide olmadığı için  her gece 12 de sisteme girip randevu almaya çalıştım örneğin bugün cumartesi  size randevu verdiği gün haftaya cumartesi oluyor gece 12 de önümüzdeki haftanın günü açılıyor ama milyon kere sayfa yenilememe rağmen yinede boş randevu olmuyor. Denemelerime göre  2 hafta üst üste pazar günleri akşam saatlerine randevu bulabildim  hem zorlu  hem akasya avmde aynı saatler boş oluyor bana saatleri uyuşmadığı için alamadım.haftaiçi öğleden sonra denerseniz yine akşam saatlerine randevu bulabilirsiniz.bu konuyu google da o kadar çok araştırdım ki eminim benim gibi araştıranlara yardımı olucak:) aynı anda 2-3 bilgisayardan denerseniz bazen boş saatler denk düşebiliyor  ya da sabah erken gidip apple storeda sıraya girip rastgele verdikleri bir randevu saatini bekleyibilirsiniz. Dün gece saat 12 de tıklamayı unuttum  çeyrek geçe gibi aklıma geldi yoktur ama deneyeyim diye girdim ama şansmıdır başka birşeymi bilmiyorum hem  perşembe hem cuma günü  açıldı üstelik istemediğim kadar randevu vardı  kendi randevumu alıp  sistemden çıkış yaptım 10 dakika sonra tekrar denedim baktım ben hariç  hiç kimse randevu almamıştı o kadar yoğunluğa bu kadar boş saat nasıl oldu anlamadım ama randevu mu alabildim:) Umarım birazda olsa randevu almaya çalışanlara yardımcı olabilmişimdir sevgiler
                              



                              


                               


Ertesi gün tabii  yine boş randevu yok gözüküyor 

                               
   


17 yorum:

  1. Süslü bende az önce aldım randevumu gece 12 de yeni gün açıldığı için anlamadığım bir şekilde anında rendevu doldu diyordu sistemde :( Az önce akasya avm için tesadüfen girdim saat 4 te boş randevu buldum 27'si için hemen kaptım bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim canım valla 3 haftadır resmen direndim:) 3 ten sonrası benim için geç oluyor uzaktan geliyorum çünkü sabah saatlerini bekledim özellikle 26sında benimde :)

      Sil
    2. ben senden 1 gün sonraymışım :) ben artık saat kaça bulursam şükredecektim her ne kadar çok uzak olmasam da İstanbul trafiği ölüm gibi :(

      Sil
    3. Hakşısın canım kesinlikle öyle ben hallettim dün çok şükür uzun sürdü biraz 3 saat sonra teslim ettiler inşallah seninkini çabuk yaparlar:)

      Sil
  2. Ben bu işin böyle yürüdüğünü bilmiyidimmm yaa inşallah bişey olmaz telefona 😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok dikkat et vallahi ömürlük iş resmen😂😅

      Sil
  3. Çok güzel sunumlar ellinize sağlık.ancak bu AVM randevusu nedir niçin alıyorsunuz beni bu konuda bilgilendirirseniz svenierim.merak ettim doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Apple ürünlerini satan 2 tane apple mağazası var 1 tanesi zorlu center diğeriakasya avmde koskoca Türkiyede 2 tane mağaza olunca telefonum bozuldu deyip mağazaya gidemiyorsunuz maalesef randevu al öyle gel diyorlar :( Yetkili servisleri var ancak apple store kadar ilgili değiller telefonu götürdüğünüzde 1 saat içinde probleminizi çözüp telefonu teslim ediyorlar yetkili serviste bırakıyorsunuz 1-2 hafta sürebiliyor tamiratı ..yani apple ürününüz varsa ve sorun çıktıysa mağazadan randevu almadan gidip gösteremiyorsunuz herşeyin başı randevu :)

      Sil
  4. Bende böyle bir işleyiş olduğunu bilmiyordum, meşakkatliymiş epey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef birşey olmasın diye kollamak gerekiyor:)

      Sil
  5. Ne kadar zor işlemler bunlar ... Satın alma işlemi ne kadar kolay oysa ... Yardım alabilmek için uzaya füze atmadığınız kalmış resmen ...
    Allah kolaylık versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet satın alma ne kadar kolaysa teknik servisi o kadar zor ve ulaşılmaz:/

      Sil
  6. Apple sevmiyorum ben, böyle olduğunu duyunca iyice on yargım tavan oldu...
    Kolay gelsin sana suslucum, ne zormuş... tablet alacakken bile soruyorum o var mı yok bu var mı yok, enteresan bi store 😂😂😂

    YanıtlaSil
  7. Yazıyı okuyunca aman işimiz düşmesin demekten kendimi alamadım...

    YanıtlaSil
  8. Apple kullanan arkadaşlardan duymuştum randevu olayını..Ne kadar sinir bozucu bir şey yahu! Neyse ki sonunda alabilmişsiniz.

    Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil