İşte Benim Stilim ! | 2. Sezon

Herkese merhabaa:))
1. Sezon izlenme rekorları kıran bu tarz benim 2. Sezonda yeni adıyla işte benim stilim programının 2. Sezonuda sonunda  bitti. Programı  birince sezonda takip etmiştim  o kadar çok dikkat çekmişti ki kaçırdığım günlerde twitter anasayfamdan rahatlıkla takip edebiliyordum:)yarışmacılarıyla ,konseptleriyle ve tabii ki jürisiyle birince sezon (finali  es geçersek) gerçekten güzeldi 
 Gelelim 2. Sezona  büyük umutlarla  izlemiştim ama benim  için hayal kırıklığı oldu.
Car car car birbirini yiyen,sürekli ego savaşlarıyla para pulla birbirlerine laf yetiştirme çabası olan kızlardan başka hiç birsey göremedik   Dikkatli bakınca 1. Sezonda böyleydi aslında  kendime peki neden izledin diye sormuyor değilim:))  cevabıda bilmiyorum maalesef:))

Bu gece  kanalları zaplarken birde baktım ki  tv 8 de 2. Sezon  finali var  önce şaşırdım  sonra neden erken final acaba diye düşünürken 1. açıklandı .programın sonuna denk gelmişim:)) Twitterdan baktığımda 1.yi herkes zeynep öztürk olarak beklerken  emel özkızıltaş oldu. Böyle bir sonuç açıkcası bende beklemiyordum ilk zamanlar izlediğimde 2 -3 haftaya kalmaz elenir diye düşündüğüm kız  1.  Oldu. Gerçekten tarz konusunda bir yerlere gelmiş olmali ki 1. Olsun diye düşünüyorum... bu gece giydikleri sadece son kıyafetleri görebildim.Zeynep Öztürk elbisesinde birazcık pembeler kullanmış  pembe olsun benim olsun diyorum ve  onun elbisesini daha çok beğendiğimi belirtmeden geçmek istemiyorum :)   İzlerken  1. Sezon birincileri ve jürininde orada olması ayrı bir hava katmıştı.



1 . Emel özkızıltaş 


                  

                   




Sevgiler:) 

2 yorum:

  1. benim de hiç beklemediğim kişi 1. olmuş valla çok şaşırdım bende senin gibi

    YanıtlaSil
  2. bence zeynep olmalıydı eğer gerçekten halk oylamasıysa emelin saf hal ve hareketlerine oy verildiğini düşünüyorum yani tamamen duygusal :)))

    YanıtlaSil