❤Her şey çok pembe ❤

Herkese merhaba:):):) Sonunda dört gözle gelmesini beklediğim ipad kılıfım geldi:) Uzun arayışlar sonunda çok düz modelleri eleyerek biraz daha süslü pembe şeylere yöneldim.Nasıl geleceği hakkında hiç bir fikrim yoktu.Hem hello kitty  hemde  pembe olunca  işte bu dedim.İç kısmınıda altın sarısı yapmışlar çok uyumlu olmuş :) Bu kadar güzel detay bir araya gelince tabii ki  Süslü Püslünün oldu:) Artık blogda ve instagram hesabımda bol bol ipad kılıfı paylaşacağım:)Kılıfıma uyumlu olması için birde kulaklık almalı dedim :) Ve aşağıdaki pembe kulaklıkları seçtim:):) 










Çok fazla  kendin yap projesi paylaşmıyorum bu aralar .Dün akşam Buse Terimin sitesinde paylaştığı şarj cihazını süsleme  postundan sonra bende böyle güzel bir şey yapmaya karar verdim:) Bunun içinde minik bir fiyonk ve elimde olan parlak boncuklardan kullandım:)Son hali de güzel oldu :)



Beni takip edebileceğiniz diğer adresler ;

                    FACEBOOK 
                  TWİTTER 
                    INSTAGRAM 

                                               

Sevgiler:)                                        

9 yorum:

  1. çok şirinlermiş güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. severek kullan ...
    ama çok güzeller...

    YanıtlaSil
  3. Hepsi tam takım olmuş, güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Cook Guzel, cicili bicili :)) güle güle kullan:) blogunu da çok beğendim görünce icim açıldı:) ben de bloğuma beklerim... Sevgiler:)
    bahcembenim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bunlardaa :) nerden aldığınızı ve Samsung için modellerinin olup olmadığının da bilgisini verirmisiniz.

    YanıtlaSil
  6. sayfanıza tarzınıza bayıldım ve sıkı takipçiniz ve müşteriniz olmaya adayım :) bu ürünleri satıyor musunuz yoksa aldığınız yeri öğrenebilir miyiz :) teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. ben bunlara bayıldım :9 aslında sizin sayfanıza tarzınıza ürünlerinize hayranım :) bunları siz mi satıyorsunuz (eğer satıyorsanız mail atayım) yoksa aldığınız yeri söyleyebilir misiniz :)

    YanıtlaSil