Minik Gratis Alışverişi:)

Herkese merhaba:):) Ben geldim:)Gratisin indirimlerini  bir türlü yakalayamıyorum:) Ya 1 gün önce gitmiş oluyorum ya da işim oluyor  hiç gidemiyorum:)Bende artık beklemenin bi faydası olmadığını düşünerek ihtiyaçlarımı  almaya gittim.Şuana kadar bloğumda yayınladığım hiç bir  fondoteni,pudrayı 2 kereden fazla kullanamadım hatta aldığım makyaj temizleyicler bile alerji yaptı :( Bende hala yenilerini almaya devam ediyorum:) Bu sefer maybeline tercihim oldu.Temizleyici olarak da tavsiyeleri dikkate alarak bitkisel özlü  hassas ciltler için olan diadermine makyaj temizleme jelini aldım:) Maskara olarakta Pastel markasın  tercih ettim :) Asetonu da hediye verdiler.Umarım bu seferkileri sonuna kadar kullanabilirim:)





6 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini canım.Diadermine hakkındaki görüşlerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim uzun süreli kullanabilirsem yazıcam inşallah:)

      Sil
  2. bende diadermine'nin bu temizleyicisini aldım.henüz kullanmaya başlamadım.umarım memnun kalırız.kullanınca haberleşelim.
    bende bloğuma beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Diadermine jeli satıcılar tavsiye etti sanırım. Kullanan hiçkimsenin önereceğini sanmısyorum. Bende 8mart indiriminde almıştım hatta bugün blogda yazısını yazdım. Makyajı asla çıkarmıyor. Henüz açmadıysan değiştir bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dün akşam kullandım ben:)
      gayet güzel çıkardı şimdilik memnunum:)

      Sil