Pembe Dantel Fiyonk Toka:)

Herkese merhaba:)Bugün pembe ve danteli  buluşturdum ve dünya tatlısı bir fiyonk toka çıktı ortaya:):)Adını da prenses tokası koydum :)Büyük bir fiyonk ve çok güzel duruyor aşık oldum resmen :)Bu yıl büyük tokalar oldukça moda.Sokağa çıktığımda mutlaka birinin saçlarını süsleyen bu fiyonk tokalardan görüyorum.Ama hepsi  sıradan , renkler sabit , kumaşlar aynı: /Hatta dün kuzenimde aynısını söyledi bir tane düzgün fiyonk bulamadım diye. Bijuteriler de  kızların  ötesini berisini çekiştirdiği içinde tokaların şekli kayıyor rengi güzel olsa şekil bozuk şekil güzel olsa zaten çoktan bitmiş oluyor ve çirkin renkler kalıyor.Bende bu sıradanlığın dışına çıkım hem dantelli  pembe hem de  büyük bir fiyonk yaptım:)En azından hiç kimsede görme ihtimalim yok:)Butiğimde görmek için  buraya tıklayınız.

Güzel yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl olmuş?















9 yorum:

  1. Süslücüğüm çok güzel olmuş ;)
    Butiğine göz atma sırası şimdi ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim fiyonklar harika gerçketen elinize sağlık :) bu arada bloguma uğramayı unutma seni bekleyen 2 ödül var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa neymiş onlar merak ettim canım uğrıycam tabikide:)

      Sil
  3. çok kokoşmuş bunlar yaa tam benlikk

    YanıtlaSil
  4. :))))
    evett bu sene , renklerin, dantellerin, ışıltıların dorelerin yılı..
    abart abartabildiğin kadar yılı :))

    o zaman renklenelim :)

    ellerine sağlık ..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Dantellere karşı ayrı bi zaafım var. Çok seviyorum. Özellikle bu kurdele şeklindeki dantelli tokalar çok hoşuma gidiyor :) Güle güle kullanırsın umarım :)

    YanıtlaSil